Αγώνας Μικτών ομάδων Νέων – ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πέλλας 4-1. Bίντεο – Φωτό. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αγώνας Μικτών ομάδων Νέων – ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πέλλας 4-1. Bίντεο – Φωτό.

Έγιναν δύο αγώνες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων των Ενώσεων Ημαθίας και Πέλλας. Αρχικά αγωνίστηκαν οι Παίδες, με την ομάδα της Ημαθίας να επικρατεί με σκορ 2-0 της Πέλλας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι Μικτές ομάδες των Νέων, όπου σαφώς ανώτερη φάνηκε η ομάδα της Ημαθίας και επιβλήθηκε άνετα με 4-1 της Ένωσης Πέλλας. Το σκορ άνοιξε ο Τεμιρτζόγλου στο 40′, το 2-0 έγινε με αυτογκόλ στο 67′, το 3-0 πάλι ο Τεμιρτζόγλου στο 70′ και το 4-0 στο 88′ ο Τσιούγγαρης. Για την ομάδα της Πέλλας μείωσε ο Χουσενλάρι στο 90′, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κος Πολυχρόνης, με βοηθούς την κα Τσικλητάρη και τον κο Φτάρα, άπαντες του συνδέσμου Πιερίας.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Ημαθίας: Ζάχος, Χαραλαμπίδης (68′ Δεληβός), Βλαχάβας, Παρασχόπουλος (46′ Συμεωνίδης), Μωυσίδης, Γατουρτζίδης, Τεμιρτζόγλου, Μουρατίδης, Γκιλιόπουλος (77′ Κιρκιλιανίδης), Δασκαλάκης, Λούτσης (58′ Τσιούγγαρης).

ΕΠΣ Πέλλας: Θωμαΐδης, Κυζιρίδης, Φαντίδης, Σοφιανός, Βερβελές, Χατζηπαναγιωτίδης, Αργυρίου, Ξανθός, Πέτκος, Κατηριάδης, Χρήστου.

 

 

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ