Παίκτης κατήγγειλε την ομάδα του για εκβιασμό – Δυο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ με προσημειωμένα χρήματα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Παίκτης κατήγγειλε την ομάδα του για εκβιασμό – Δυο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ με προσημειωμένα χρήματα

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών κατέφυγε 25χρονος βολεϊμπολίστας, προκειμένου να καταγγείλει υπόθεση εκβίασης σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o νεαρός αθλητής εκδήλωσε την πρόθεση του στους υπεύθυνους της ομάδας, να αποχωρήσει από αυτή και ζήτησε να του παραδοθεί το αθλητικό δελτίο συμμετοχής.

Από αυτό το σημείο και έπειτα όπως ισχυρίζεται άρχισε ο «γολγοθάς» του, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες του οι παράγοντες της ομάδας, συνεχώς έβρισκαν δικαιολογίες προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή του, με σκοπό να μην του δώσουν τον δελτίο του. Μάλιστα σε επαφές που είχε ο 25χρονος μαζί του και σύμφωνα πάντα με τα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται, οι υπεύθυνοι της ομάδας, του υπόσχονταν πως θα του δώσουν το δελτίο, με την προϋπόθεση να μην πάει σε αντίπαλη ομάδα.

Τελικά ο νεαρός βολεϊμπολίστας, κατάφερε να τους πείσει να του δώσουν το δελτίο του. Όπως ισχυρίζεται όμως και βάσει των όσων φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, οι παράγοντες του αθλητικού σωματείου του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.
Ο 25χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και τα χρήματα προσημειώθηκαν.

Στο ραντεβού που ακολούθησε ο βολεϊμπολίστας παρέδωσε τα χρήματα στους αθλητικούς παράγοντες και στη συνέχεια επενέβησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και τους πέρασαν χειροπέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι συλληφθέντες που αρνούνται τις καταγγελίες του 25χρονου, υπέβαλλαν σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δυο συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πατρών, με την κατηγορία της εκβίασης.

Πηγή: filathlos.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ