Παίκτες της Ραπίντ Βιέννης πετούν μπουκάλια σε τζαμί (video) – Metrosport.gr – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Παίκτες της Ραπίντ Βιέννης πετούν μπουκάλια σε τζαμί (video) – Metrosport.gr

 

Δύο ποδοσφαιριστές της αυστριακής ομάδας πιάστηκαν από τις κάμερες ασφαλείας να πετούν μπουκάλια μπύρας προς ένα τζαμί σε πόλη της Βοσνίας.

 

Μπουκάλια μπύρας σε τζαμί στο Κίσελιακ της Βοσνίας πέταξαν οι ποδοσφαιριστές της Ραπίντ Βιέννης Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς και Ντάνιελ Σούνταρ.

 

Οι δύο παίκτες καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας να κατεβαίνουν από ένα αμάξι και να πετούν μπουκάλια μπύρας προς το τζαμί και στη συνέχεια τράπηκαν γρήγορα σε φυγή.

 

Σύμφωνα με την εγχώρια εφημερίδα “Faktor”, η αστυνομία της κωμόπολης δέχθηκε κλήση για βανδαλισμούς στο τζαμί το επόμενο πρωί. Τόσο ο Λιούμπιτσιτς όσο και ο Σουντάρ συνελήφθησαν την επόμενη μέρα.

 

«Δεν ξέρω τι με έπιασε και μπορώ μόνο να απολογηθώ και να διαβεβαιώσω ότι είμαι πολύ μεταμελημένος για αυτό το λάθος. Έχω ζητήσει συγγνώμη ήδη αυτοπροσώπως και φυσικά όχι μόνο θα καλύψω την επιδιόρθωση των ζημιών, αλλά θα κάνω και δωρεά στην τοπική θρησκευτική κοινότητα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ραπίντ ο Λιούμπιτσιτς.

 

Ο διευθυντής του συλλόγου, Φρέντι Μπίκελ, υποσχέθηκε ότι ο παίκτης θα τιμωρηθεί για τις πράξεις του.

 

«Τέτοια συμπεριφορά είναι απολύτως αδικαιολόγητη για έναν παίκτη της Ραπίντ, ο οποίος θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπό του ως πρότυπο. Θα μιλήσουμε προσωπικά με τον Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς για το ζήτημα μετά από την επιστροφή του. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει τιμωρία από τον σύλλογο. Ο Λιούμπιτσιτς είναι ένας νεαρός που ειλικρινά έχει μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε. Δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του σε καμία περίπτωση, αφού η συμπεριφορά του ήταν στο παρελθόν υποδειγματική εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον δεν θα προσελκύσει αρνητική προσοχή όπως σήμερα».

 

More in ΓΕΝΙΚΑ