Πέντε χιλιάδες ευρώ σε κάθε ΕΠΣ από την ΕΠΟ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέντε χιλιάδες ευρώ σε κάθε ΕΠΣ από την ΕΠΟ

Οικονομική ενίσχυση με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ θα λάβει κάθε ΕΠΣ, αφού αυτό κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, αυτό συνεπάγεται ότι κάθε Ενωση, ανάμεσα τους και η ΕΠΣ Πέλλας, θα λάβει με τη μορφή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης το ποσό των 5.000 ευρώ και δη μέχρι το τέλος του 2020.

Η σχετική αναφορά της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης, σε όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας».

4 Σχόλια

4 Comments

 1. Σκουλικας

  19 Δεκεμβρίου 2020 at 13:04

  17: 24
  Δικά σου είναι φίλε μην αγχώνεσαι δεν στα παίρνει κανείς !
  Άντε σε καλή μεριά!

 2. ..

  18 Δεκεμβρίου 2020 at 17:24

  2.500 σας έδωσαν πόσα θέλετε επιτέλους;

 3. Σκουλικας

  18 Δεκεμβρίου 2020 at 09:38

  Ωραία όνειρα βλέπεις φίλε μου!
  Αυτή παρακαλάνε να γίνει το πρωτάθλημα, φοβούμενοι μην χρειαστεί να μας επιστρέψουν την συμμετοχή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, που πληρώθηκε άρον άρον, ενώ άλλες ενώσεις της χάριζαν,
  Το πολύ να σε δώσουν 5 μπάλες ευτελούς αξίας , και απ’ εδώ πάνε και άλλοι .
  Γνωστό το έργο το έχουμε δει πολλές φορές ….
  Να σου θυμίσω τι έγινε με την κλήρωση του αυτοκινήτου , εκτέθηκαν όλα τα σωματεία, ακόμη ο κόσμος γελάει στα καφενεία και μας την λέει , λέγοντας πότε θα κυκλοφορήσει το καινούριο λαχείο με το αυτοκίνητο …..
  Δυστυχώς φίλε δεν ιδρώνει το αυτί κανενός .
  Καλές γιορτές να έχουμε και υγεία σε όλους τους Έλληνες!!!

 4. Ανώνυμος

  17 Δεκεμβρίου 2020 at 21:37

  5000 ευρώ αν τα διαιρέσουμε με τα 45 σωματεία που έχει η ένωση στα τοπικά,μας κάνει 111,11 € για κάθε σωματείο…Και συν την ενίσχυση που σκεφτόταν με τι τρόπο να δώσει η ένωση στα σωματεία μας,με την ευκαιρία να συμπληρώσει αλλά τόσα και λίγα παραπάνω και με ένα ποσό των 300 ευρώ να ενισχύσει τα σωματεία την φετινή χρονιά..Και με 2 διαιτησίες δώρο σε κάθε σωματείο,θα καλύψει η ένωση ,σε έναν βαθμό τις ζημιές στα σωματεία την φετινή χρονιά..!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ