Πέλκας: Ότι πιο δύσκολο βιώνει η κοινωνία μας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πέλκας: Ότι πιο δύσκολο βιώνει η κοινωνία μας

Με αφορμή το νέο lockdown στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έφερε και τη διακοπή προπονήσεων μέχρι νεοτέρας στον Α.Ο Τρίκαλα, ο Βασίλης Πέλκας μιλάει στο Trikalascore, εξηγώντας πως βιώνουν οι ποδοσφαιριστές αυτή την κατάσταση.

Επίσης αναφέρεται στο φετινό Α.Ο.Τ , τους στόχους του στο πρωτάθλημα της SL2, τους προσωπικούς στόχους, αλλά και την πρόταση που είχε το Καλοκαίρι από ομάδα της SL1.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Πέλκα:

– Μίλησε μας για όλη την κατάσταση αυτή με τον κορωνοιό. δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η ομάδα σταματάει ξανά προπονήσεις.

Πράγματι είναι ότι πιο δύσκολο βιώνει η κοινωνία μας και αυτό έχει αντίκτυπο φυσικά και σε εμάς, όμως όπως όλος ο κόσμος έτσι κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε ξανά σε αυτή την κατάσταση.

-Πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέσα από τις ατομικές προπονήσεις;

Είναι αρκετά δύσκολο γιατί λείπει η ομαδικότητα η οποία είναι το κυριότερο στοιχείο για να λειτουργήσει μια προπόνηση. Σαν παίκτες θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ένα καλό ατομικό επίπεδο με τις οδηγίες του προπονητή μας ώστε όταν επιστρέψουμε να έχουμε τις λιγότερες επιπτώσεις.

-Μίλησε μας για τη φετινή ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. Τέθηκε ως στόχος η είσοδος στην 6άδα του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι μπορεί να επιτευχθεί;

Κάθε ομάδα δημιουργεί το πλάνο και τους στόχους της, έτσι και στον ΑΟΤ προσπαθήσαμε στο διάστημα της προετοιμασίας να δέσουμε όλο το υλικό ώστε να δημιουργηθεί ένα σωστό και ανταγωνιστικό σύνολο. Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία με εξαιρετικές ομάδες και να καταφέρουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα

-Όσον αφορά εσένα, πέρυσι είχες μία εξαιρετική σεζόν. Δέχτηκες πρόταση από ομάδα της SL1. Ωστόσο, έμεινες στα Τρίκαλα, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι φέτος;

Πράγματι ήταν μια καλή χρόνια για εμένα και προσπάθησα στον χρόνο που είχα να πράξω τα μέγιστα για την ομάδα μου. Όσον αφορά την πρόταση ναι υπήρξε απλά οι συγκυρίες με έκαναν να παραμείνω στα Τρίκαλα. Στόχος μου ξεκάθαρα είναι να κάνω το καλύτερο για τον ΑΟΤ και να καταφέρω μία ακόμη καλύτερη σεζόν για εμένα ώστε να μπορέσω να φτάσω στην ανώτερη κατηγορία.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ