Πάνω από 1.100 τα απολύτως νόμιμα σωματεία πανελλαδικώς στο Μητρώο της ΓΓΑ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάνω από 1.100 τα απολύτως νόμιμα σωματεία πανελλαδικώς στο Μητρώο της ΓΓΑ

Παραπάνω από 1.100 είναι τα νόμιμα και νοικοκυρεμένα ερασιτεχνικά σωματεία, βάση των εγγράφων που απαιτούνται και που έχουν προεγγραφεί πλέον στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Η ανταπόκριση των σωματείων στα στοιχεία που λείπουν από την αίτηση τους είναι άμεση και ο ρυθμός της επίλυσης των προβλημάτων είναι απόλυτα ικανοποιητικός.

Μέχρι σήμερα Τρίτη η κατάσταση είχε ως εξής:

5.507 σωματεία άνοιξαν καρτέλα στο Μητρώο.
5.158 σωματεία προχώρησαν σε αίτηση.
3.539 σωματεία ολοκλήρωσαν την αίτηση.
1.603 σωματεία δεν την ολοκλήρωσαν.
3.555 ολοκληρωμένες αιτήσεις σωματείων έχουν ελεγχθεί.
1.103 αιτήσεις σωματείων εγκρίθηκαν.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης των αιτήσεων των σωματείων εκείνων που δεν έχουν ακόμα υποβάλλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έχει παραταθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Όλα τα σωματεία θα έχουν περιθώριο να συμπληρώσουν ότι λείπει από την αίτηση τους, μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2021.

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    27 Νοεμβρίου 2020 at 14:50

    Έχει κάποιες άκρες το σχόλιο σου αλλά…. αυτοί που παίρνουν τα δωράκια προσφέρουν στο κράτος. Οι ερασιτεχνοπαραγοντες όπως τους αποκαλείς τι;;;;;

  2. Ζ.......

    25 Νοεμβρίου 2020 at 14:31

    Πρόταση: Τα μη νόμιμα και τα ήδη υπάρχοντα μη νοικοκυρεμενα σωματεία ας τα βοηθήσει λίγο και η πολιτεία. Τόσα και τόσα απλοχεριασαν στα κανάλια και στην αεροπορική εταιρεία!! Κάντε μωρέ και ένα καλό στους παράγοντες των ερασ. σωματειων. Τόσους ακριβομισθους και καλοφαγάδες έχει η Ποδοσφ. Ομοσπονδία. Κόψτε το 5% και προσφέρεται το στους φτωχούς πλην τίμιους ερασιτεχνοπαραγοντες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ