Ο σωσίας του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε… πανικό στο Μακεδονία Παλάς (φώτο) – Metrosport.gr – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο σωσίας του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε… πανικό στο Μακεδονία Παλάς (φώτο) – Metrosport.gr

Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, διέμεινε στο ξενοδοχείο που ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και προκάλεσε χαμό με την παρουσία του

 

Απίστευτα σκηνικά προκλήθηκαν στο Μακεδονία Παλάς αλλά και σε εκτός αυτού στη… θέα του σωσία του Ιβάν Σαββίδη.

 

Ο Γιώργος Σαββίδης, έτσι ονομάζεται ο άνθρωπος (!), μοιάζει απίστευτα στον Ιβάν και όπως ήταν λογικό η παρουσία του εκεί προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και σε αρκετές περιπτώσεις, σκόρπισε και γέλιο.

 

Ο σωσίας του Ιβάν που κατοικεί στην Αθήνα, ήρθε για τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη και επέλεξε να μείνει στο Μακεδονία Παλάς. Μόλις τον είδαν οι υπάλληλοι… τρόμαξαν (για λίγα λεπτά…) ενώ πολλοί ήταν οι ανυποψίαστοι επισκέπτες που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

 

«Πρόεδρε, κάνε μεταγραφές να πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε μαζί σου», «πρόεδρε καλά έκανες και πήρε το λιμάνι, πάρτα όλα» κ.α. ακούστηκαν στο διάστημα που απολάμβανε τον καφέ του στο φουαγιέ του ξενοδοχείου ενώ αντίστοιχες καταστάσεις έγιναν και εκτός αυτού.

 

Θυμηθείτε τον σωσία του Ιβάν Σαββίδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδη

 

More in ΓΕΝΙΚΑ