Ο Σάββας Ατματζίδης μιλάει για όλους και για όλα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Σάββας Ατματζίδης μιλάει για όλους και για όλα

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών Σάββας Ατματζίδης λίγο πριν ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν, μιλώντας για όλους και για όλα στο PellaSports, στέλνοντας το δικό του μήνυμα τόσο στους φίλους του Εθνικού, όσο και σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για τις σκέψεις του και πως βλέπει ο ίδιος το δημοφιλές άθλημα.

Δείτε παρακάτω τι μας είπε ο πρόεδρος του Εθνικού:

1)Πριν έναν χρόνο μπήκες στο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο, ποιο ήταν το κίνητρο που σε οδήγησε και ανέλαβες την προεδρία ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Εθνικός;

Σ.Α: Η αγάπη που έχω γι’ αυτόν τον σύλλογο. Και θεώρησα πως από τη στιγμή που μπορώ να βοηθήσω, είτε οικονομικά είτε διαφορετικά και αφού το συζήτησα με τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, πήρα αυτή την απόφαση.

2)Βρήκες αυτά που περίμενες στον χώρο του ποδοσφαίρου ή ήταν διαφορετικά τα πράγματα;

Σ.Α: Δεν έχω παράπονο για το πως λειτουργεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, τώρα αρχίζω και γνωρίζω εγώ διοικητικά τα πράγματα αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, λάθη γίνονται από όλους αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, είναι να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε.

3)Ο Εθνικός είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της ΕΠΣ Πέλλας, πως καταφέρνει και επιβιώνει;

Σ.Α: Θεωρώ πως σίγουρα ήταν είναι και θα είναι, ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής και σαν ΔΣ δεν έχουμε κανένα παράπονο από την στήριξη της πόλης μας.

4)Το οικονομικό τίμημα ενός παράγοντα για την ομάδα που διοικεί, μέχρι πόσο μπορεί να επηρεάσει την οικογενειακή του κατάσταση;

Σ.Α: Θεωρώ πως αν είσαι συνειδητοποιημένος και κάνεις προσεκτικά βήματα, δεν επηρεάζει πολύ και το τονίζω το «πολύ» την οικογένεια.

5)Ο Εθνικός στηρίζεται κατά πολύ στις Ακαδημίες του, πόσα παιδιά περίπου απασχολεί και κάτα πόσο είστε ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται εκεί;

Σ.Α: Έχουμε πέντε τμήματα ακαδημιών Κ8, Κ10 Κ12, Κ14, Κ16 γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από όλα τα παιδιά τους προπονητές τους υπεύθυνους των ακαδημιών και ιδιαίτερα το συνεργάτη μου τον κύριο Αντώνη Κάππα. Αυτή τη στιγμή ακαδημίες μας απαρτίζονται περίπου από 100 παιδιά σε όλες κατηγορίες και ευελπιστούμε κάθε χρόνο με την προσεκτική δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί, να προσελκύουμε συνεχώς καινούργια παιδιά και να αναδεικνύουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες τα ταλέντα της περιοχής μας, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός μας και ο ρόλος μας.

6)Φέτος βάση των μεταγραφών έως τώρα ο Εθνικός προβάλει σαν το μεγάλο φαβορί στην Α1 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης;

Σ.Α: Φέτος θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και βήμα βήμα θα προχωρήσουμε, σίγουρα ο Εθνικός έχει αρκετά χρόνια να φέρει ένα τίτλο στα Γιαννιτσά και θα ήταν ευχής έργον εάν το πετύχουμε, αλλά το τονίζω ότι δεν είναι ο αυτοσκοπός μας.

7)Ο Σάββας Ατματζίδης είναι ευχαριστημένος που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ή έχει μετανοιώσει για την επιλογή του να αναλάβει την προεδρία του Εθνικού;

Σ.Α: Είμαι ευχαριστημένος 100% έχω όλη την στήριξη της ευρύτερης περιοχής στο πρόσωπό μου και δεν έχω παράπονο από κανέναν.
Και αυτοί που μας στεναχώρησαν λίγο εμείς πάλι τους αγαπάμε και τους θέλουμε δίπλα στην ομάδα μας.

8)Ποιες θα ήταν οι προτάσεις σου για να βελτιωθεί προς το καλύτερο η εικόνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας;

Σ.Α: Να δώσει κίνητρα η ένωση του νομού μας στις ομάδες μας, ώστε απο 60 με 70 ομάδες που είμαστε τώρα, να γίνουμε περισσότεροι.
Γνωρίζω ότι σε άλλες ενώσεις άλλων νομών υπάρχουν κάποια κίνητρα στα ερασιτεχνικά σωματεία, το ίδιο πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα πράξει η διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας.

9)Είστε ευχαριστημένοι σαν ομάδα από την στήριξη του κόσμου των Γιαννιτσών;

Σ.Α: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι έχουμε αρκετό κόσμο μέσα από την πόλη και από τις γύρω περιοχές, γιατί πέρυσι παίξαμε σε γενικές γραμμές ωραίο ποδόσφαιρο δώσαμε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, αναδείξαμε νεαρούς ποδοσφαιριστές το ίδιο θα πράξουμε και φέτος άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος μας.

10)Ο Εθνικός είναι ένα σωματείο που εκπροσωπεί το Ποντιακό στοιχείο, τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Σ.Α: Υπερηφάνια για την καταγωγή μας και παράλληλα σεβασμό και εκτίμηση προς όλα τα σωματεία

11)Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις σε όλους τους παράγοντες και τα σωματεία της ΕΠΣ Πέλλας;

Σ.Α: Αντίπαλοι για 90 λεπτά!!!
Να κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθεια μας και ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, είμαι σίγουρος γι’αυτό.

*Κλείνοντας για το τέλος ο Σάββας Ατματζίδης τόνισε «θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλα τα σωματεία και με υγεία σε όλους ποδοσφαιριστές!!!»

More in ΓΕΝΙΚΑ