Ο πρόεδρος του Άρη Αμπελειών θετικός στον Κορωνοϊό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος του Άρη Αμπελειών θετικός στον Κορωνοϊό

Θετικός στον Κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Χρήστος Τσαρτσαράκης γνωστός στους φίλους του ποσοσφαίρου και όχι μόνο με το προσωνύμιο «Σάιμον», που τυγχάνει να είναι πρόεδρος του Άρη Αμπελειών και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε, υπεύθυνος στον τομέα για τα αγροτικά ζητήματα.

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών και στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμάτος ανησυχία και συνιστώντας προσοχή και σοβαρότητα, δηλώνει:

«Όλοι προσοχή παιδιά, μάσκες σπίτι και ό,τι χρειάζεται. Ο ιός υπάρχει και είναι πλέον δίπλα μας. Είμαι και εγώ ένα κρούσμα και πραγματικά περνάω πολύ δύσκολα”. Προσοχή λοιπόν για να έχουμε όλοι την υγεία μας και να μειώσουμε τα κρούσματα, όσο αυτό είναι δυνατο»

Ευτυχώς οι δικοί του άνθρωποι είναι αρνητικοί στον covid-19 και ο αγαπητός «Σάιμον» με τις ευχές όλων μας να τον συνοδεύουν, ελπίζουμε να αναρρώσει σύντομα και να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής και φυσικά κοντά στην οικογένεια του.!

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ