Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας έχει την δική του πρόταση για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας έχει την δική του πρόταση για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Η οριστική «παύλα» στα φετινά τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι μία σκέψη που περνάει από το μυαλό αρκετών ανθρώπων, που μπροστά στον κίνδυνο ακόμα χειρότερων εκπλήξεων όσον αφορά τομ covid-19, που προς το παρόν δείχνει μη αντιμετωπίσιμος.

Αυτό το ερώτημα πλανάται πλέον στα χείλη των ανθρώπων του ποδοσφαίρου όλης της χώρας είναι τι μέλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής με τις φετινές διοργανώσεις, που έχουμ διακοπεί από τον Οκτώβριο.

Την απάντηση σε αυτό το ζήτημα την δίνουν κατά καιρούς διάφοροι παράγοντες προσπαθώντας να δώσουν μια λύση στο πρόβλημα με τις απόψεις τους πάντως να φανερώνουν και την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξανδρος Σφήκας, για όλα όσα βιώνει ο αθλητισμός, αλλά και τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία στο ποδόσφαιρο και στα άλλα αθλήματα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ίσως θα ήταν προτιμότερο η χρονιά να ακυρωθεί σαν να μην έγινε ποτέ, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, αλλά πολύ περισσότερο να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Δείτε παρακάτω στην συνέντευξή του τι δήλωσε:

«Μπρος στην υγεία δεν μπορούμε να θέσουμε καμία άλλη προτεραιότητα. Γι’ αυτό και καλώς υπήρξε αυτή η προσωρινή αναστολή των πρωταθλημάτων. Πιστεύω πως  σωστά πάρθηκε αυτή η απόφαση και δεν νομίζω πως υπάρχει έστω κι ένας που να πιστεύει πως θα έπρεπε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Τώρα όσον αφορά τις επιπτώσεις είναι τεράστιες και ήδη αυτές μετρούμε. Δυστυχώς σήμερα που μιλάμε πολλοί πρόεδροι ή αν θέλετε άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν χάσει τις επιχειρήσεις τους, τις δουλειές και για δεν θα έχουν επόμενη μέρα. Άρα το ποδόσφαιρο, θα βρεθεί εκ των πραγμάτων σε μια άλλη φάση, που θα είναι τραγική, κάτι που εύχομαι να αποφύγουμε».

Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα καταφέρουμε να υποστηρίξουμε την επόμενη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο σε μια επαρχία, όπως η Καρδίτσα, με τόσα προβλήματα, να τα βγάλει πέρα, αλλά πιστεύω και αλλού. Θα ήταν προτιμότερο, να διακοπούν τα πρωταθλήματα και να αναδειχθεί η χρονιά ως μη γενόμενη και να περιμένουμε με υπομονή να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη υγειονομική αλλά και οικονομική κρίση.

Έχουμε μπροστά μας, όλο το χρόνο να παίξουμε μπάλα και να βρεθούμε στους αγαπημένους μας χώρους. Πάντως εμείς, όπως και να έχει το πράγμα, όποια απόφαση παρθεί είμαστε έτοιμοι να πειθαρχήσουμε και να στηρίξουμε κυρίως τις ομάδες μας. Γι’ αυτό να μην ανησυχεί κανείς».

4 Σχόλια

4 Comments

 1. Ανώνυμος

  7 Δεκεμβρίου 2020 at 20:06

  Δηλαδή να μην ξανανοίξει ούτε η αγορά, ούτε τα σχολεία, ούτε οι χώροι λατρείας, ούτε καμία άλλη κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα με κόσμο… παντού λουκέτα! Ωραία λογική ο πρόεδρος!

 2. Ανώνυμος

  7 Δεκεμβρίου 2020 at 19:41

  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας έκανε την πρόταση του.
  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας; Ποια είναι η δική του προταση-τοποθετηση;
  Η λόγω ΕΠΟ αφήνει την τοποθέτηση του για το νέο έτος;
  Παρακαλώ, τι είπατε; Δεν σας ακούω!!

 3. Ανώνυμος

  7 Δεκεμβρίου 2020 at 13:42

  Η να αρχίσουν η Α1 μόνο και από και εκεί και επάνω γιατί δουλεύουν ποιο επαγγελματικα

 4. Ανώνυμος

  7 Δεκεμβρίου 2020 at 13:39

  Τι να κάνουμε ξανά η ομάδες προοτιμασια και με καλό θα αρχίσουν κατά 15,20 Ιανουαρίου με τι σκεπτικό όλοι η ποδοσφαιριστές έχουν εργασίας θα αρχίσει η άνοιξη η ποιο πολλοί έχουν δουλειά αγρότες μαθήματα και ουτο καθεξής και συμφωνώ ας παη αυτή χρόνια μόνο η ομάδες που έχουν υποχρέωση για το κύπελλο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ