Ο πρόεδρος που απέρριψε τον Νεϊμάρ γιατί ήταν πολύ… αδύνατος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο πρόεδρος που απέρριψε τον Νεϊμάρ γιατί ήταν πολύ… αδύνατος

Συμβαίνουν και αυτά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όχι μόνο στον ελληνικό χώρο αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στη συγκεκριμένα ιστορία, φοβερή αποκάλυψη από τον Nikolia Naumov, πρώην πρόεδρο της Λοκομοτίβ Μόσχας. Μιλώντας στην Sport-Express ανέφερε ότι το 2009 κινήθηκε για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από τη Σάντος και ότι έκανε πίσω για τους εξής λόγους:

«Πρώτα απ’ όλα, ήταν πολύ νέος τότε και δεν ξέραμε πώς θα μπορέσει να προσαρμοστεί στη Ρωσία. Ήταν τόσο μικροκαμωμένος και τόσο… εύθραστος, οπότε αποφασίσαμε να τον απορρίψουμε. Επίσης, η Σάντος ζητούσε 10 εκατ. ευρώ, ίσως και περισσότερα, μάλλον 12 εκατ. ευρώ.

Το να δαπανήσουμε τέτοιο ποσό για έναν νεαρό παίκτη από μια άλλη ήπειρο θα ήταν ρίσκο για εμάς. Έτσι, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Άλαν Γκατάγκοβ αντί του Νεϊμάρ». Ο Γκατάγκοβ δύο χρόνια αργότερα έφυγε από τη Λοκομοτίβ και πλέον αγωνίζεται στην Levadia Tallinn της Εσθονίας.

Η ιστορία γνωστή. Το 2013 η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Νεϊμάρ, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε στην Παρί αντί 220 εκατ. ευρώ.

 

ΠΗΓΗ: http://www.epsm24.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ