Ο ΠΑΣ Σκύδρα 2000 ευχαριστεί – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο ΠΑΣ Σκύδρα 2000 ευχαριστεί

Μετά από μια υπέροχη, απολαυστική και άκρως επιτυχημένη βραδιά υπό τους ήχους του Δημήτρη Κουρτίδη και της Μαριλία Μωραϊτάκη, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην οργάνωση αυτού του εβέντ, χορηγούς και επιχειρήσεις που μας προσέφεραν απλόχερα με όλη τους την αγάπη τα δώρα που κληρώθηκαν στην λαχειοφόρο αγορά μας, καθώς επίσης και όλες τις επιχειρήσεις που στόλισαν την αφίσα της εκδήλωσης μας .

Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω την κορυφαία αθλητικογράφο της περιοχής μας Χαρά Ματεντζόγλου που ήταν και πάλι παρών για να καλύψει αυτό το υπέροχο γεγονός της πόλης και της ομάδος μας και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκο Χατζηιωαννίδη. Την διοίκηση του Αστέρα Νεοχωρίου, που παρά την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει, μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον πρόεδρο της Δόξας Μαυροβουνίου Theo Daniilidis που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε γεγονός, τον πρόεδρο της Θύελλας Σαρακηνών Ηλία Αταλασίδη που παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρήκε λίγο χρόνο και μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς επίσης και τον Αρχηγό του ΑΡΗ Μπάμπη Παυλίδη ο οποίος αποτελεί ιστορικό κομμάτι της ομάδος μας καθώς είναι ένας από τους επαγγελματίες πλέον ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει από τον ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ μαζί με τον προπονητή μας Κυζιρίδη Γρηγόρη.

Τέλος να ευχαριστήσω όλον αυτό τον υπέροχο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και στήριξε την προσπάθεια μας με το δυνατό του παρών. Εμείς δεν έχουμε Ιστορία, έχουμε όραμα. Και μαζί με την αγάπη και την στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΖΙΔΗΣ

More in Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ