Ο Καλαντζής κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΟ ως αντίπαλος του Γραμμένου! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Καλαντζής κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΟ ως αντίπαλος του Γραμμένου!

Ο Γιώργος Καλαντζής ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο του για τις εκλογές της ΕΠΟ, όπου θα είναι ο αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο εν λόγω φέρεται να πήρε το χρίσμα από επιχειρηματία – πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ, ενώ και η Ν.Δ. άναψε το «πράσινο φως» με στόχο να υπάρχει αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου (έστω και σίγουρα ηττημένος) και να επιχειρηθεί έτσι το σπάσιμο του αρραγούς μετώπου που συγκροτούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στο νομό Καβάλας, έχει διατελέσει υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, ενώ υπήρξε και πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τον αθλητισμό και θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του  για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Καλαντζής θα θέσει υποψηφιότητα βασιζόμενος στην «κομματική ταυτότητα» και στη στήριξη των Ενώσεων που δεν έχουν προσχωρήσει στην παράταξη του Γραμμένου, η οποία έχει την πλειοψηφία κα θεωρείται σίγουρα νικήτρια.

Αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες από τον Καλαντζή και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει «ψηφοδέλτιο» από πρόσωπα που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι έχει εξασφαλίσει τις οκτώ Ενώσεις που θα προτείνουν την υποψηφιότητά του και αυτή θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι την προσεχή Τρίτη (8 Αυγούστου).

More in ΓΕΝΙΚΑ