Ο Γιάννης Γυριχίδης ευχαριστεί – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Γιάννης Γυριχίδης ευχαριστεί

Το τέλος της φετινής σεζόν σήμανε και το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Γυριχίδη με το Πατριαρχείο, με τον επιτυχημένο τεχνικό να εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις και την τοποθέτηση του:

“Θέλω να κάνω γνωστό ότι η συνεργασία μου με τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Το Πατριαρχείο” έφτασε στο τέλος της μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε την σεζόν που πέρασε, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία μας καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και την σκληρή δουλειά που έκαναν, την διοίκηση και ιδιαίτερα τον Μάκη Κασίδη και τον Χρήστο Παρασκευά, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και φυσικά τους υπέροχους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Εύχομαι πάντα επιτυχίες στο μέλλον για το Πατριαρχείο και να φτάσει εκεί που ονειρεύονται όσοι ασχολούνται μ’ αυτή την ομάδα.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την Π. Νεολαία Κρ. Βρύσης για την άνοδο της στην Α1.

Με τιμή
Γιάννης Γυριχίδης”

More in ΓΕΝΙΚΑ