Ο Βαγγέλης Μεταξάς εξομολογείται στο PellaSports – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Βαγγέλης Μεταξάς εξομολογείται στο PellaSports

Ο Βαγγέλης Μεταξάς του Εδεσσαΐκού, ανοίγει τα χαρτιά του σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, στο PellaSports και τον Αντώνη Καρατζίδη.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη:

1. Τόπος καταγωγής σου;

Κατάγομαι από την Άρνισσα, ένα χωριό έξω από την Έδεσσα.

2. Σε ποια ηλικία και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ασχολούμαι με μια μπάλα. Είναι τόσο μεγάλη αυτή η αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο, που απλά δε μπορώ χωρίς αυτό.

3. Που ξεκίνησες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα;

Από μικρός ήμουν στην ακαδημία του χωριού, μετά ενσωματώθηκα στην ανδρική ομάδα. Στην ηλικία των 17 ετών πήρα και τη μεταγραφή μου στον Εδεσσαΐκό, όπου και βρίσκομαι μέχρι σήμερα.

4. Το τωρινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο για την ομάδα του Εδεσσαΐκού, καθώς δεν υπήρχε ο πρωτεργάτης της προσπάθειας. Παρόλα αυτά η λύση βρέθηκε και ο Εδεσσαΐκός είναι πάλι εδώ. Πώς νιώθεις για αυτό;

Είναι αλήθεια ότι ο Εδεσσαΐκός πέρασε δύσκολες μέρες αυτό το καλοκαίρι, παρ’ όλα αυτά βρέθηκε λύση και σχήμα διοίκησης, πράγμα που ήταν και απολύτως λογικό για ένα τόσο ιστορικό σύλλογο.

5. Ανανέωσες ξανά με την αγαπημένη σου ομάδα. Πως αισθάνεσαι;

Δεν ήταν και πολύ δύσκολη η απόφασή μου να ανανεώσω. Έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, και για αυτό το λόγο την είχα ως προτεραιότητα και αυτό το καλοκαίρι.

6. Η διοίκηση του κ. Πέτρου Πασσαλή σας στήριζε; Ήταν κοντά σας;

Νομίζω πως τα τελευταία 3 χρόνια επί διοίκησης Πέτρου Πασσαλή, δεν υπάρχει κανείς που να έχει παράπονο από τον Εδεσσαΐκό. Όλα λειτουργούσαν ρολόι, από το πιο σημαντικό κομμάτι, μέχρι το πιο ασήμαντο. Είμαι πεπεισμένος ότι και φέτος θα συνεχιστεί αυτή η σταθερότητα διοικητικά.

7. Ποια είναι η γνώμη σου για τη καινούρια διοίκηση της ομάδας;

Τα περισσότερα πρόσωπα της φετινής διοίκησης, είναι άτομα που στηρίζουν την ομάδα την τελευταία τριετία. Οι περισσότεροι ήταν και στο διοικητικό συμβούλιο των προηγούμενων ετών. Επειδή ξέρω από προσωπική εμπειρία, ότι αγαπάνε πολύ την ομάδα, πιστεύω ότι και φέτος θα βρει το δρόμο της και θα σταθεί επάξια της ιστορίας του συλλόγου.

8. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα σεζόν, και ποιοι ομαδικά για την ομάδα του Εδεσσαΐκού;

Ο στόχος της ομάδας φέτος είναι να πάει ακόμα καλύτερα από πέρυσι, καθώς κατά γενική ομολογία η περσινή χρονιά, θεωρείται αρκετά καλή επειδή είχαμε μια σταθερή πορεία. Προσωπικά η φετινή σεζόν, αποτελεί στοίχημα για εμένα, καθώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκα από κάποιους τραυματισμούς. Φέτος ξεκινάω τη σεζόν απολύτως υγιείς και με πολύ όρεξη.

9. Τέλος θέλουμε να μας πεις τι έχεις να πεις στο κόσμο της Έδεσσας για τη νέα σεζόν;

Σταθερά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της πόλης μας βοηθάει και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και φέτος. Το μόνο που έχω να τους πω είναι να σταθούν δίπλα μας, να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια για το καλό της ομάδας, αλλά και της καλής εικόνας της Έδεσσας. Τα παιδιά της ομάδας στη πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας, έχουν ακόμα να δείξουν πολλά, και φέτος είναι μια τέτοια ευκαιρία.

More in ΓΕΝΙΚΑ