Ο αρχηγός του ΠΑΟ Δάφνης σε δηλώσεις που θα συζητηθούν – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο αρχηγός του ΠΑΟ Δάφνης σε δηλώσεις που θα συζητηθούν

“Ο στόχος επετεύχθη, ο ΠΑΟ Δάφνης είναι οριστικά στην Α’ Κατηγορία μετά την νίκη του επί του Μ. Αλέξανδρου Αρσενίου και ένας από τους κορυφαίους παίκτες για την ομάδα του Αλέξανδρου Κουτσάκη, ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, μιλάει αποκλειστικά στο PellaSports για όλους και για όλα.”

Ε: Συγχαρητήρια καταρχήν, όταν ξεκινούσε η φετινή χρονιά πιστεύατε ότι μπορείτε να πετύχετε την άνοδο;

Α: Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Βασικό μέλημά μας στην αρχή της χρονιάς ήταν να χτιστεί μία ομάδα που θα προσπαθεί να παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, χάρη στον προπονητή μας μέχρι ένα σημείο τα καταφέραμε, όσο για το εάν το πιστεύαμε η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε, αλλά προσπαθούσαμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους.

Ε: Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας σας και το κλειδί της ανόδου;

Α: Η μεταξύ μας σχέσεις και το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα.

Ε: Πολλοί σας θεωρούσαν στην αρχή ως αουτσάιντερ στον όμιλο, τι έχεις να απαντήσεις σε όλους αυτούς;

Α: Η απάντηση μας δόθηκε στο γήπεδο, παρότι δεν ήταν εύκολη χρονιά για εμάς, οι όροι φαβορί και αουτσάιντερ στο ποδόσφαιρο είναι για αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έξω απ’ το γήπεδο.

Ε: Εσύ αγωνίστηκες σε όλα τα παιχνίδια χωρίς να χάσεις λεπτό συμμετοχής, πως τα κατάφερες;

Α: Η αλήθεια είναι πως στο πρωτάθλημα μας, οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, ωστόσο απαιτεί μια μεθοδικότητα στις προπονήσεις και στην ζωή που θα κάνεις. Έχω να βγω έξω Σάββατο πάνω από δύο μήνες (χαχαχα).

Ε: Τι σημαίνει για σένα αυτή η ομάδα, εκτός του ότι είναι ομάδα της γενέτειράς σου;

Α: Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα σαν ποδοσφαιριστής αν και λόγω σπουδών έλειπα αρκετά χρόνια και λογικά θα είναι και η τελευταία ομάδα που θα αγωνιστώ. Με λίγα λόγια η αρχή και το τέλος.

Ε: Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή της σεζόν για εσένα;

Α: Όλη η χρονιά ήταν όμορφή και με δυνατά συναισθήματα, διότι ήταν πολύ δυνατοί και οι αντίπαλοί μας και η δυναμική των αντιπάλων μας κάνει ακόμα πιο μεγάλη την χαρά μας. Το γλέντι στα αποδυτήρια όμως ήταν η κορυφαία στιγμή.

Ε: Σε ποιον θα ήθελες να αφιερώσεις την άνοδο και ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδα σας;

Α: Την αφιερώνω αρχικά στον συμπαίκτη και φίλο μου Δημήτρη Τσιφλίδη ο οποίος τραυματίστηκε χθες, στον προπονητή μας που η φετινή ομάδα είναι δικό του δημιούργημα και στην διοίκηση. Το μήνυμα προς του φίλους της ομάδας είναι να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και να χαίρονται με τις επιτυχίες μας.

Ε: Τέλος αν και νωρίς, ποια είναι η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΔ;

Α: Αν και είμαστε ακόμα στα πανηγύρια, ελπίζουμε να φτιάξουμε του χρόνου μια ομάδα από νέα παιδιά που θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην Α’ Κατηγορία.

More in Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ