Ορίζεται η ημερομηνία εκλογών στην ΕΠΟ, πιθανότερη η 8η Αυγούστου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ορίζεται η ημερομηνία εκλογών στην ΕΠΟ, πιθανότερη η 8η Αυγούστου

Ορίζεται σήμερα από την ΕΠΟ η ημερομηνία των εκλογών. Αυτό είναι το βασικό θέμα της συνεδρίασης της ΠΔΕ. Προηγήθηκε η έγκριση του καταστατικού την περασμένη Παρασκευή από το Ειρηνοδικείο, ενώ σήμερα να υπάρξει δημοσίευσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στο δελτίο του ταμείου νομικών Αθηνών.

Η εκλογικού ΓΣ πρέπει να οριστεί σε ημερομηνία που να απέχει 15 από σήμερα. Επομένως πιθανότερη ημερομηνία είναι η 8η Αυγούστου, εκτός αν, για άλλους λόγους, όπως η παρουσία των FIFA και UEFA μετατεθεί για κάποιες ημέρες αργότερα.

Μέχρι στιγμής η μοναδική υποψηφιότητα που τεκμαίρεται είναι αυτή του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευ. Γραμμένου, ο οποίο έχει αναμφισβήτητα το προβάδισμα στο εκλογικό σώμα, όπως προκύπτει και από τις εκλογές που έγιναν στις Ενώσεις τους τελευταίους μήνες, αλλά από τις πιο πρόσφατες που έγιναν στην ΕΠΣ Λάρισας.

Η «άλλη πλευρά» που είχε την ηγεσία της ΕΠΟ τα τελευταία 20 χρόνια, ακόμα αναζητεί υποψήφιο, με προβάδισμα να έχει η κομματική υποψηφιότητα του Γ. Καλαντζή.

More in ΓΕΝΙΚΑ