Ομάδα του Έβρου δεν πήγε στο γήπεδο γιατί συμμετείχε στο… συλλαλητήριο! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομάδα του Έβρου δεν πήγε στο γήπεδο γιατί συμμετείχε στο… συλλαλητήριο!

Σε μία ιδιαίτερη απόφαση κατέληξε η διοίκηση του ερασιτεχνικού σωματείου με την ονομασία Θύελλα Κυπρίνου καθώς προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Ο σύλλογος της Θράκης θα έπαιζε κόντρα στην Δόξα Ορεστιάδας σε παιχνίδι για την Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του επέλεξαν να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο φορώντας μάλιστα φανέλες την Εθνικής Ελλάδας.

Ανακοίνωση:

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ.

Τις ώρες που η Ελλάδα μας σείεται από εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας, συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε συμμέτοχοι σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την Ελλάδα και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φορώντας Φανέλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε τη ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την κατανόηση της να μην προσέλθουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15.00 αγώνα πρωταθλήματος».

ΠΗΓΗ: http://www.sdna.gr/

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ