Ομάδα παρακαλά το Pornhub για να γίνει χορηγός (pics) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ομάδα παρακαλά το Pornhub για να γίνει χορηγός (pics)

Μήνυμα στην γνωστή ερωτική ιστοσελίδα Pornhub, προκειμένου να γίνει χορηγός σε ομάδα ράγκμπι, έστειλε ένα μέλος αυτής.

H ερωτική ιστοσελίδα Pornhub έχει εξελιχτεί σε μεγάλο brandname το οποίο εκτός από τα ερωτικά βίντεο που ανεβάζει, για να ικανοποιεί τόσο τον αντρικό όσο και τον γυναικείο πληθυσμό, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του.

Είναι σπόνσορας σε ομάδες extreme sports, δημιουργεί βίντεο για άτομα με μειωμένη ορατότητα, ενώ πριν από μερικές μέρες προχώρησε στο άνοιγμα του πρώτου του καταστήματος.

Ωστόσο έχει στα χέρια του μια ακόμα πρόταση, για να επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Στο sections του σάιτ υπάρχει η κατηγορία feedback, όπου οι χρήστες του σάιτ καταθέτουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις βελτιώσεις που θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν, αλλά και μερικά ακόμα αιτήματα που συγκεντρώνουν ψήφους.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε την εμφάνιση του ένα αίτημα, που έγινε viral καθότι προέρχεται από μια ομάδα ράγκμπι, η οποία ζητά από το εν λόγω σάιτ να γίνει χορηγός της προκειμένου αυτή να συμμετάσχει Small College National Championship.

«Γεια σου, είμαι μέλος μίας ομάδας ράγκμπι στην Φλόριντα και ψάχνουμε απεγνωσμένα για σπόνσορες. Σκεφτήκαμε οτι το Pornhub θα ήταν μία καλή επιλογή από τη στιγμή που όλη η ομάδα το χρησιμοποιεί συχνά», ανέφερε χαρακτηριστικά το εν λόγω μήνυμα.

Σύμφωνα με το έγγραφο το οποίο εστάλη, οι χορηγίες είναι τεσσάρων κατηγοριών . Από 100 μέχρι 249 δολάρια, από 250 μέχρι μέχρι 499, από 500 μέχρι 750 δολάρια και από 750 μέχρι 1000 δολάρια.

More in ΓΕΝΙΚΑ