Οι νέες μεταγραφές της Δόξας Μελισσίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Οι νέες μεταγραφές της Δόξας Μελισσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, συνεχίζοντας τις προσεκτικές κινήσεις του, στο μεταγραφικό τομέα, για να ισχυροποιήσει το ρόστερ της Ομάδας, ώστε να χτίσει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.π.ς Πέλλας, προχώρησε σε κλείσιμο συμφωνίας και απόκτηση των:
Του πολύπειρου και ταλαντούχου πορτιέρο Περικλή Βασιλειάδη από την ΑΕΚ Καρυώτισσας.

Σε συμφωνία με τον επιθετικό Μπάμπη Ελευθεριάδη, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Καρυώτισσας, αλλά και του Εθνικού κι Αναγέννησης Γιαννιτσών και εντός των ημερών ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στους Μαυραετούς. Ακόμη είναι σε συμφωνία με υψηλόσωμο, ταχύτατο, νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο επιθετικό ομάδας της Α΄ κατηγορίας επαρχίας Γιαννιτσών. Αναμένονται και επιστροφές 2-3 ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στους Μαυραετούς στο παρελθόν.

Η προετοιμασία της Ομάδος θα ξεκινήσει την 20 Αυγούστου, με νυχτερινές προπονήσεις, στο Δημοτικό στάδιο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ» Μελισσίου. Το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών, περιλαμβάνει φιλικά με τις παρακατω ομάδες:ΝΙΚΗ Αξού, ΔΟΞΑ Μανδάλου, Μ.Αλέξανδρο Π. Πέλλας κι Εθνικό Γιαννιτσών.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ