Οι κούπες του ντάμπλ στον Παντελή Κυριακίδη από το Μάνδαλο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Οι κούπες του ντάμπλ στον Παντελή Κυριακίδη από το Μάνδαλο

 

Η άκρως συγκινητική πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έστειλε τα τρόπαια του νταμπλ στον Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα από τον Μάιο του 2009.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όπου όποιες λέξεις και να χρησιμοποιήσεις, δεν μπορούν να περιγράψουν την σημασία ενός γεγονότος. Ο ΠΑΟΚ δείχνει έμπρακτα πως είναι μια οικογένεια ο “ασπρόμαυρος” σύλλογος και δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί τον Παντελή Κυριακίδη μαζί με τις δυο φετινές κούπες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζήσης Χατζηστραβός και Χάρης Τσιγγάρας μαζί με τον Team Manager, Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον αθλητή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται δίπλα στον Παντελή και την οικογένειά του στον δύσκολο αυτό καθημερινό αγώνα.

Ο Παντελής συνεχίζει να δίνει την δική του καθημερινή μάχη. Συνοδοιπόροι του όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, καθώς όσο περνάει ο καιρός οι ανάγκες για την διαμονή του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη αυξάνονται συνεχώς.

Πλέον ο αθλητής του ΠΑΟΚ έχει και νέο σύμμαχο. Η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης και ο ιατρός-νευροχειρούργος κ. Δημήτρης Πέιος, ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα και πραγματοποίησαν την απαραίτητη χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ο Παντελής τον προηγούμενο μήνα.

Oι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου, Χατζηστραβός και Τσιγγάρας, μαζί με τον θρύλο της ομάδας Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον Παντελή και την οικογένεια του και πήγαν στο σπίτι τους τα τρόπαια του νταμπλ.”

 

Πηγή: sdna.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ