Οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές που θα εκπροσωπήσουν την Πέλλα σε Β’ και Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές που θα εκπροσωπήσουν την Πέλλα σε Β’ και Γ’ Εθνική

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες της Β’ και της Γ’ Εθνικής όσον αφορά διαιτητές και βοηθούς που θα εκπροσωπήσουν τον Ν.Πέλλας. Στην Β’ Εθνική θα σφυρίξουν οι Βασίλης Φωτιάς και ο Κώστας Σιδηρόπουλος και βοηθοί θα είναι οι Γιώργος Κεσίσογλου και Χρήστος Δεμερτζής.

Στη Γ’ Εθνική θα σφυρίξει ο Θωμάς Μαυρίδης και βοηθοί θα είναι οι Γιώργος Ταγκαλίδης και Νίκος Δεμερτζής. Παρατηρητές Β’ Εθνικής θα είναι οι Δαμιανός Καρακελίδης, Δημήτρης Ίτσκος, Βαγγέλης Σηπάκης ενώ στην Γ’ Εθνική οι Γιώργος Μπίνος, Γιώργος Μιχαηλίδης, Δρόσος Γεροβασίλης, Μπάμπης Σελεμίδης, Περικλής Βασιλειάδης, Γιάννης Χαρίσης.

Υ.Γ Παραδόξως κι ενώ πέρασε τα αγωνιστικά τέστ της Δ’ Κατηγορίας ο διαιτητής Ιορδάνης Κατεριάδης το όνομα του δεν συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες και είναι θέμα ηθικής τάξης για τους υπεύθυνους της ΕΠΣ Πέλλας να επέμβουν και να αποκατασταθεί η αδικία για έναν νεαρό ρέφερι που έδωσε τον δικό του αγώνα για να πετύχει τον στόχο του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΓΕΝΙΚΑ