Οικογενειακό δίτερμα το Σάββατο αντί του προγραμματισμένου φιλικού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Οικογενειακό δίτερμα το Σάββατο αντί του προγραμματισμένου φιλικού

Λόγω αδυναμίας του Π.Α.Ο.Κ. Δαμιανού να κατέβει και να αγωνισθεί, αλλά και άλλων ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας και της ΕΠΣ Μακεδονίας, με τις οποίες η ομάδα μας ήρθε σε επαφή για να κλείσει έστω και την τελευταία στιγμή κάποιο παιχνίδι, δεν θα διεξαχθεί φιλικό αύριο Σάββατο, αλλά οικογενειακό διπλό.

Έτσι με την τεχνική ηγεσία να την προκρίνει ως την πιο ενδεδειγμένη λύση, αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα πρώτο δείγμα του φετινού Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας σε συνθήκες κανονικού αγώνα, έστω κι αν πρόκειται ουσιαστικά για οικογενειακό φιλικό παιχνίδι. Σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση στις 8:30 μ.μ., οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας, είναι την ερχόμενη Τετάρτη στην Αξό, με αντίπαλο την τοπική Νίκη στις 6 το απόγευμα.

Οι φιλικοί αγώνες με ώρα έναρξης περίπου 6 το απόγευμα, που ακολουθούν για την ομάδα μας:
Τετάρτη 30/8/2017 Γήπεδο Αξού: Νίκη Αξού – Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας
Σάββατο 2/9/2017 Γήπεδο Κουφαλίων: ΠΑΟ Κουφαλίων – Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας
Τρίτη 5/9/2017 Γήπεδο Πέλλας: Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – Απόλλων Ευρωπού

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ