Ξεχώρισε φέτος ο Βασίλης Πέλκας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ξεχώρισε φέτος ο Βασίλης Πέλκας

Μπορεί να χάθηκε το τρόπαιο για τον ΑΣ Γιαννιτσά κανείς όμως δεν μπορεί να πετάξει στα σκουπίδια την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

Αυτός που ξεχώρισε περισσότερο όμως ήταν αναμφισβήτητα ο Βασίλης Πέλκας, που αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του και έδειξε μεγάλες πτυχές του ταλέντου του.

Με πολύ σπουδαία δουλειά στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, κάλυπτε χώρους, έκοβε, μοίραζε μπάλες, πάγωνε το παιχνίδι όποτε χρειαζόταν προκαλώντας άκρως θετικά σχόλια στους φιλάθλους που ήταν παρών στο παιχνίδι.

Και η προχθεσινή εμφανισή του δεν ήταν τίποτε άλλο από την συνέχεια των θαυμάσιων εμφανίσεων του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 20χρονος άσος που έχει περάσει από τον Εθνικό Γιαννιτσών και από τα τμήματα υποδομών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, εκεί όπου είχε μεταγραφεί από την ΑΑ Γιαννιτσών, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στον ΑΣ Γιαννιτσά και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη μια μεταγραφή του σε σύλλογο μεγαλύτερης Κατηγορίας.!!!

More in ΓΕΝΙΚΑ