Ξεκινούν τη Δευτέρα οι Πειρατές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι Πειρατές

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 18.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Θύελλας Σαρακηνών στο γήπεδο «Ευάγγελος Τζιούτζης» του χωριού.

Οι νεοφώτιστοι Πειρατές αφήνουν τις καλοκαιρινές διακοπές και πέφτουν με τα μούτρα στην δουλειά υπό την επίβλεψη του τεχνικού Γιάννη Τσαμαρδού και του βοηθού του Γιώργου Τσάτση, με στόχο την καταξίωση στην Γ’ Εθνική.

Εκτός από την πρώτη που θα γίνει στους Σαρακηνούς, στην συνέχεια οι προπονήσεις θα γίνονται στο γειτονικό γήπεδο της Όρμας σε καθημερινή βάση, κι αυτό για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Σαρακηνών.

Αναμένεται να δώσουν το παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως και η διοίκηση, ενώ ο Γενικός Αρχηγός κ. Χρήστος Πέτσης δήλωσε στο PellaSports:

“Τα ψέμματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά από όλους μας, η Γ’ Εθνική είναι ένας δύσβατος δρόμος γεμάτος εμπόδια τον οποίο θα πρέπει να περπατήσουμε με επιτυχία.

Απαιτείται προσήλωση από όλους όσους ανήκουμε στην Θύελλα παράγοντες, προπονητές και παίκτες, ενώ η βοήθεια των φίλων της ομάδας με τον οποιονδήποτε τρόπο κρίνεται επιτακτική.

Θέλω να ευχηθώ καλη δύναμη σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες της Πέλλας, στόχος της Θύελλας θα είναι κάθε Κυριακή η νίκη και στο τέλος θα γίνει το ταμείο για να δούμε τι έχουμε πετύχει.”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ