Ξεκίνησε η Ένωση, τόπο στα νιάτα φέτος… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ξεκίνησε η Ένωση, τόπο στα νιάτα φέτος…

Ξεκίνησε χτες την προετοιμασία της η Ένωση Τσάκων – Χρύσας – Ροδωνιάς με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά νέα παιδιά στα οποία θα βασιστεί φέτος . Έγινε μάλιστα και ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του διοικητικού συμβουλίου και φίλων της ομάδας και στην συνέχεια παίκτες και προπονητής μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο για δουλειά.

Ο τεχνικός Δημήτρης Φιντικίδης ζήτησε συνέπεια και εργατικότητα από τους παίκτες ενώ στόχος για φέτος είναι η προώθηση και η καθιέρωση των νέων παιδιών από το χωριό. Επίσης ανακοινώθηκε από την διοίκηση της Ένωσης η απόκτηση του νεαρού επιθετικού Χρήστου Αμπάρη από τον Εθνικό Αριδαίας ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί σε Ακρίτα Σωσάνδρας, Άρη Λουτρακίου και Παναλμωπιακό.

Εννοείται ότι η ιδιαίτερα νεανική ομάδα της Ένωσης χρειάζεται την στήριξη των φιλάθλων κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος με όλους τους τρόπους τόσο υλικά όσο και ηθικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ