Ξεκίνησαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών – Δείτε όλα τα τμήματα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών – Δείτε όλα τα τμήματα

Με ενθουσιασμό και διάθεση ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα των Ίκαρων Γιαννιτσών.

Κάτω από αρχές, αξίες και ήθη θα γίνει και φέτος η προσπάθεια για την άρτια εκγύμναση και εκπαίδευση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου. Υπεύθυνος όλου αυτού του εγχειρήματος είναι ο Σπόντης Νικόλαος.

Ο Σπόντης Νικόλαος είναι ο ιδρυτής των Ακαδημιών των Ικάρων Γιαννιτσών. Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Μεταπτυχιακό στην προπονητική σε νεαρές ηλικίες. Επίσημο μέλος του ΣΕΠ καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο ΚΑΟΔ Δράμας, όπου έφτασε να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Σαν προπονητής ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΚΑΟΔ και στην συνέχεια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του Ικάρου Σερρών.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως καθηγητής φυσικής αγωγής στο Αθλητικό Γυμνάσιο-Λύκειο Γιαννιτσών. Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Οκλαλιώτη Ανδρέα και ο Παναγιώτης Βουζίνας. Ο Κο Οκλαλιώτης είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α ΣΕΡΡΩΝ (Γυμναστής) με ειδικότητα μπάσκετ και μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. κάτοχος διπλώματος Α κατηγορίας. Διδάχθηκε θεωρία από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κο Κιουμουρτζόγλου Ευθύμιο και πρακτική από τον coach Κο Καμαράκη Ευστάθιο όπου δίπλα του ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα ως βοηθός του στις προπονήσεις των ΙΚΑΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ και του ΚΑΟΔ.

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία του coach Οκλαλιώτη Ανδρέα : 1. Άνοδος στην Α ΕΚΑΣΘ με τον ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, 2. Οδήγησε τον Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ με συνεχόμενες ανόδους στην Γ Εθνική, 3. Άνοδος με τον ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ από την Γ Εθνική στην Β Εθνική, 4.Έφθασε με το παιδικό τμήμα της Χαλκηδόνος στα τελικά της ΕΚΑΣΘ, 5. Πέρυσι με τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κατέκτησε το κύπελλο της ΕΚΑΣΚEM. Τέλος, ο Παναγιώτης Βουζίνας είναι ένας νέος φέρελπις προπονητής με σπουδαίο χαρακτήρα και αρκετές γνώσεις για το μπάσκετ και προσπαθεί συνεχώς να γίνεται καλύτερος και να βοηθά με όλες τους δυνάμεις τους παίχτες του.

Τα γήπεδα που θα γίνονται οι προπονήσεις είναι δύο :

1. Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου (Μεγάλου Αλεξάνδρου)

2. 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών (Εγνατίας 97)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6974914053 (ΝΙΚΟΣ ΣΠΟΝΤΗΣ)

Δείτε παρακάτω τα τμήματα και τις ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων:

More in ΓΕΝΙΚΑ