Ξεκίνημα με διπλό “χτύπημα” ο Μ. Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ξεκίνημα με διπλό “χτύπημα” ο Μ. Αλέξανδρος Πέλλας

Δύο έμπειροι και ικανοί ποδοσφαιριστές προστίθενται από σήμερα στο «οπλοστάσιο» του Γιάννη Χαρπίδη και του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα, στην φετινή προσπάθεια της ομάδας με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά και την διάκριση στο κύπελλο.

Πρόκειται για τον 28χρονο δεξιό μέσο Γιώργο Παπαδόπουλο που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Μελισσίου, κι ένα χρόνο νωρίτερα στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης και τον 25χρονο πολυσύνθετο μέσο Μάνο Ψαρά, που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου.

Είναι δύο πολύ σημαντικές προσθήκες που δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για όσους γνωρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής, που ταιριάζουν και δένουν απόλυτα με την «χημεία» αλλά και τους στόχους της ομάδας, η οποία κινείται μεθοδικά και χωρίς βιασύνη στο μεταγραφικό τομέα, με ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές που κάνουν πολλές «δουλειές» στο γήπεδο, όπως αποδεδειγμένα κάνουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μάνος Ψαράς.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία, με πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ