Ξεκίνημα για την Παιδική Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΣ Πρόμαχοι – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ξεκίνημα για την Παιδική Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΣ Πρόμαχοι

Μια σημαντική προσπάθεια σχετική με την μελλοντική στελέχωση σε έμψυχο δυναμικό από ποδοσφαιριστές του χωριού, ξεκίνησε το Δ.Σ. του ΑΣ Πρόμαχοι.

Πρόκειται για την επανίδρυση της Παιδικής Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην οποία έχουν εναποθέσει τις ευχές και τις ελπίδες τους οι δραστήριοι παράγοντες του συλλόγου, ώστε να καλλιεργηθεί η υποδομή και να τεθούν οι σωστές βάσεις και το μέλλον της ιστορικής ομάδας να φαντάζει αισιόδοξο και ελπιδοφόρο.

Για τον σκοπό αυτό επήλθε συμφωνία συνεργασίας με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Σέλκο (Μπέιλη) η εμπειρία του οποίου στον τομέα αυτόν αποτελεί εγγύηση καλής προετοιμασίας των μελλοντικών αστέρων του ΑΣ.

Ήδη στις τάξεις της Ακαδημίας έχουν εγγραφεί 30 παιδιά, τα οποία θα χωριστούν σε δυο τμήματα, ενώ υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον και από άλλους υποψήφιους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Λευτέρης Μεσκίνης, αφού καλωσόρισε τα παιδιά, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τα τυπικά της εγγραφής, την προμήθεια της στολής της ομάδας και το πρόγραμμα των προπονήσεων (Δευτέρα και Πέμπτη 3.00-4.00 και 4.00-5.00).
Ο προπονητής Γιώργος Σέλκος, τους ευχήθηκε καλή αρχή και στη συνέχεια ξεκίνησε την προπόνηση με ένα χαλαρό αναγνωριστικό πρόγραμμα.

Αξιόλογη προσπάθεια, κατά τη γνώμη μας, που αν τελεσφορήσει, θα εμπλουτίσει τον σύλλογο και το σπουδαιότερο, θα προάξει την αγωνιστική άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες των παιδιών και κατ’ επέκταση θα αποδώσει στην κοινωνία σωστούς μελλοντικούς πολίτες.

Πηγή: promahi-nea.blogspot.gr

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ