Ξανά στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ο Γιώργος Μπρέγκου! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ξανά στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ο Γιώργος Μπρέγκου!

Σήμερα Δευτέρα 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο η πρώτη του Απόλλωνα !

Με μία ηχηρή επιστροφή, μετά από απουσία ενός έτους, ο Απόλλωνας συνεχίζει την μεταγραφική του δραστηριότητα .  “Γύρισα για να ξαναζήσω τις στιγμές της χρονιάς ανόδου στην Γ΄ Εθνική” δήλωσε χαρακτηριστικά ο 33 χρονος μέσος Γιώργος Μπρέγου.

Ο Μπρέγου μετά από μία πετυχημένη χρονιά στην Γ΄ Εθνική με τα χρώματα της Νάουσας και του Αλμωπού Αριδαίας ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Απόλλωνα ώστε να βοηθήσει εκ νέου στην φετινή προσπάθεια των υψηλών στόχων της ομάδας ! Ιδιαίτερες συστάσεις φυσικά δεν χρειάζονται για την ποδοσφαιρική αξία του Μπρέγου αφού είναι ευρέως γνωστή ! Με την ευκαιρία αυτή όμως ο Γιώργος θέλησε να στείλει τις θερμότερες ευχές του για μία νέα πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία, τόσο στον πρώην προπονητή του Γιώργο Τυριακίδη όσο και στον πρώην Πρόεδρο του Αλμωπού κ. Γάτσο Κώστα για την άριστη συνεργασία, τους αλλά και την γνωριμία του με δύο αξιόλογους και σεβαστούς ανθρώπους !

Εντωμεταξύ όλα είναι έτοιμα για την πρώτη της ομάδας μας αύριο Δευτέρα στις 6:30 μ.μ. με την παρουσία όλων τον ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και φυσικά της διοίκησης της ομάδας ! Καλεσμένοι βέβαια είναι και όσοι φίλοι του Απόλλωνα θέλουν να βρεθούν στην πρώτη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με την είσοδο να είναι φυσικά ελεύθερη!

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ