Νικήθηκε από τον Κορωνοϊό ο Πέτρος Τάσκος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικήθηκε από τον Κορωνοϊό ο Πέτρος Τάσκος

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Πέτρος Τάσκος, σκορπίζοντας θλίψη και στεναχώρια στην κοινωνία του Θεοδωρακίου και στην πόλη της Έδεσσας, όπου κατοικούσε εργαζόμενος στον Δήμο Έδεσσας.

Ο εκλιπών έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων νικημένος από τον Κορωνοϊό σε ηλικία 57 ετών, δίνοντας τη δική του μάχη για μεγάλο χρονικό διάστημα 40 ημερών.

Ο γνωστός και σαν “Μπέος” στον χώρο του αθλητισμού και στο ευρύ ποδοσφαιρικό φάσμα της Αλμωπίας και όχι μόνο, έτρεφε παθολογική αγάπη για τον τόπο της καταγωγής του, για το χωριό του, το Θεοδωράκι και μάλιστα παρότι κατοικούσε στην Έδεσσα δεν δίστασε να ασχοληθεί ενεργά με τον Άρη Θεοδωρακίου, τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της γεννέτειρας του, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα, από τη θέση του προέδρου.

Η αναγγελία του θανάτου του έφερε μια μεγάλη παγωμάρα στους οικείους του, σε συγγενείς και φίλους, αλλά και σε ολόκληρο το χωριό, παρότι τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί και υπήρχε απαισιοδοξία.

Κουράγιο στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.!!!

1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    3 Ιανουαρίου 2021 at 18:35

    Αγαπούσε πολύ το χωριό του. Καλό παράδεισο φίλε μου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ