Νίκος Τζιμογιάννης: Είμαστε μακριά από αυτό που αγαπάμε – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκος Τζιμογιάννης: Είμαστε μακριά από αυτό που αγαπάμε

Τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί, όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες στην χώρα μας και στην Γ’ Εθνική εξέφρασε με δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός του Εδεσσαϊκού, Νίκος Τζιμογιάννης που αναρωτήθηκε γιατί παντού παίζουν ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα περιορίζονται μόνο σε ατομικές προπονήσεις.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε:

«Αυτό που βιώνει η χώρα είναι πρωτόγνωρο, εξυπακούεται λοιπόν ότι σε προτεραιότητα βρίσκεται η υγεία των ανθρώπων. Έχουν χαθεί τόσοι άνθρωποι και έχουν ταλαιπωρηθεί πόσοι ακόμα. Αυτή η πανδημία έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας. Έχει αλλάξει η ζωή μας.
Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εχουμε μείνει μακριά από αυτό που αγαπάμε.

Θεωρώ, όμως, ότι κάποια λύση θα έπρεπε ήδη να έχει βρεθεί. Δεν γίνεται σε όλο τον κόσμο να έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα και εδώ να μην παίζουμε.

Συμφωνώ, βεβαίως, πως οι ανώτερες κατηγορίες έχουν προτεραιότητα, αλλά και σε εμάς πρέπει να βρεθεί μία λύση, γιατί είμαστε εδώ και τρεις μήνες σε απραξία. Μάλιστα, δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει! Ζούμε με μια ανασφάλεια, γιατί και οικονομικά είμαστε ξεκρέμαστοι.

Με όλα τα παιδιά που μιλάω, με συμπαίκτες και συναδέλφους, συμφωνούμε ότι πρέπει να μας δοθούν κάποιες απαντήσεις, για να γνωρίζουμε πως ακριβώς να κινηθούμε. Πόσο ακόμα θα κάνουμε ατομική προπόνηση και πόσο θα τρέχουμε μόνοι μας;»

 

Πηγή: Ώρα των Σπορ

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ