Νέο τεχνικό διευθυντή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Σκύδρα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο τεχνικό διευθυντή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Σκύδρα

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Σκυδραϊκού συλλόγου:

“Με μια νέα προσθήκη ξεκίνησε η ομάδα της Σκύδρας την εβδομάδα της, αυτή την φορά Διοικητική, καθώς θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομαδος αναλαμβάνει ο νεαρός και φιλόδοξος Γιάννης Καιτίδης.

Ο Γιάννης, έχει περάσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου σαν ποδοσφαιριστής στην Ελπίδα Έδεσσας, στον Εδεσσαϊκό και στον Άρη Προφήτη Ηλία, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να σταματήσει από την ενεργό δράση.

Πλέον, γνωστός από την πολιτική του δράση στον Δήμο Σκύδρας καθώς και σαν σύνεδρος της ΟΝΝΕΔ, αποφάσισε να ασχοληθεί και να προσφέρει ενεργά τις υπηρεσίες του στην ομάδα της πόλης, θέλοντας να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της περιοχής.

Ο Γιάννης θα αναλαβει θέση Τεχνικού Διευθυντή, και όπως αναμένεται, η βοήθεια του θα είναι τεράστια στην μέχρι τώρα διοίκηση.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδος μας, κάτι το οποίο θεωρείται αυτονόητο.”

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΖΙΔΗΣ

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ