Μόνο Παλαίμαχοι δεν ήταν… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μόνο Παλαίμαχοι δεν ήταν…

Ένα παιχνίδι που θύμισε παλιές καλές εποχές έγινε στο γήπεδο της Αψάλου, όπου οι Παλαίμαχοι του Αλμωπού πήραν νίκη γοήτρου με σκορ 4-1 των αντίστοιχων του Θησέας Αγριάς Μαγνησίας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι ισάξιες, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πραγματική καταιγίδα, έφτασαν στην νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ.

Σκόραραν για τους νικητές οι Κανωτίδης (44’), Παπαπέτρου (59’), Παπαδόπουλος (75’) και Τσολερίδης Ν. (84’), ενώ για τους ηττημένους ο Κοκκινίδης (22’).

Άριστος ο βετεράνος διαιτητής Γιώργος Μιχαηλίδης που διαιτήτευσε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Αλμωπού τον ευχαριστεί θερμά για αυτή του την πράξη.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός (Γιώργος Τσιμτσιρίδης-Γιάννης Τσαμαρδός): Παντελίδης, Τουμανίδης, Πέγιος, Αβραάμ, Ουρτζάνης, Κώνστας, Κανωτίδης, Κοβάτσης, Τσολερίδης Θ., Τσολερίδης Ν., Χατζηλαμπρινός.

Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Παπαπέτρου, Μαντζάρης

Θησέας Αγριάς (Μυλωνάς): Σαραφίδης Ι., Κοκκινίδης, Φιλίππου, Σαραφίδης Γ., Καραμούζης, Μέκκας, Παπαδήμος, Μαρίνης, Κρυονερίτης, Σφακιανάκης, Καραμάνης.

Αγωνίστηκαν και οι Παρίσης, Καλυβιώτης, Μυλωνάς, Ντίνου, Ρούπας.

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ