Μπαράζ μεταγραφών οι Πειρατές; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μπαράζ μεταγραφών οι Πειρατές;

Από βδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις με μεταγραφές από την Θύελλα Σαρακηνών, που όπως φαίνεται φορτσάρει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τρεις παίκτες (δύο μέσοι και ένας επιθετικός) που αγωνίζονταν σε ομάδα Γ’ Εθνικής του 2ου ομίλου όμορου Νομού την περασμένη περίοδο, όπως και με δύο αμυντικούς, που ο ένας αγωνιζόταν σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος εκτός Πέλλας, αλλά έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε ομάδα Γ’ Εθνικής του Νομού και ο άλλος από ομάδα της Α1, με προϋπηρεσία σε ομάδες Γ’ Εθνικής της Πέλλας.

Επίσης υπάρχει προφορική συμφωνία με νεαρό ταλαντούχο μέσο που διακρίθηκε ιδιαίτερα πέρσι με την ομάδα του στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Μάλιστα αναμένονται επαφές με φουνταριστό επιθετικό με καταγωγή της Πέλλας και ίσως αποκτηθεί για να πλαισιώσει τον Γιάννη Γκέσιο.

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές και με τερματοφύλακα ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγάλη ομάδα Κ20 της Θεσσαλονίκης, που θα ενισχύσει τα γκολπόστ.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ