Μπαμ με Χρήστο Παπαηλία ο ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαμ με Χρήστο Παπαηλία ο ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Κατηγορίας πραγματοποίησε η ομάδα του ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου, όπου μετά την πρόσληψη του προπονητή Χρήστου Μεσημερλή, έκανε δικό της και τον υψηλόσωμο αμυντικό Χρήστο Παπαηλία, ο οποίος θα είναι παίκτης των Μαυραετών για την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική προσθήκη, καθώς ο Εδεσσαίος κεντρικός αμυντικός έχει αρκετές παραστάσεις από μεγαλύτερες Κατηγορίες αγωνιζόμενος επί σειρά ετών στον Εδεσσαϊκό, την Ελπίδα Έδεσσας, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια άνηκε στο δυναμικό της Θύελλας Σαρακηνών με την οποία πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους σε Α1 Κατηγορία και Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί πως την μεταγραφή χειρίστηκε αποκλειστικά ο πρόεδρος των Μαυραετών, κ. Χρήστος Καραντίνας, κάνοντας μία ακόμα υπέρβαση με μοναδικό στόχο την δημιουργία μίας δυνατής ομάδας, η οποία θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία χωρίς προβλήματα.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ