Μπέος για τις απειλές προς Γραμμένο: «Προφανώς μιλάμε για ενέργειες εκφοβισμού» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μπέος για τις απειλές προς Γραμμένο: «Προφανώς μιλάμε για ενέργειες εκφοβισμού»

 

Ως «ενέργειες εκφοβισμού» χαρακτήρισε ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του τις απειλές που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ενώ έκανε λόγο για αλλαγή νοοτροπίας των παραγόντων, κάτι που φαίνεται κι απ’ το γεγονός ότι τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπέος στον Metropolis:

Για τις απειλές κατά Γραμμένου: «Προφανώς μιλάμε για ενέργειες εκφοβισμού απλά δε μπορώ να το αναφέρω όταν δεν έχω αποδείξεις».

Για το πρωτάθλημα: «Τα τελευταία τριάντα χρόνια δεν έχει γίνει τέτοιο πρωτάθλημα που πρωταθλητής χειμώνας έπρεπε να είναι ο Ατρόμητος με το γκολ της Λάρισας που δεν μέτρησε και όσα λάθη έχουν γίνει από τους διαιτητές είναι ανθρώπινα.

Τέσσερις ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Οφείλεται σε αλλαγή νοοτροπίας παραγόντων. Αυτό εάν δεν το στηρίξουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εάν αυτό συνεχιστεί και βοηθήσουν και στο κομμάτι της βίας σύντομα θα δούμε τα γήπεδα γεμάτα.

Θα ήθελα να πάρει αυτός που πραγματικά το αξίζει. Θα ήθελα να το πάρει οποιοσδήποτε εκτός από τον Ολυμπιακό χωρίς να αδικηθεί για να έχει καλύτερη ομορφιά και καλύτερο σασπένς…».

Για την δικαστική του περιπέτεια: «Εάν η δικαστική μου περιπέτεια οδηγηθεί σε αθώωση οφείλεται να πείτε μια δημόσια συγγνώμη.

Η σχέση μου με τον Μαρινάκη δεν αμφισβητήθηκε. Όπως και με τον Μελισανίδη και με Σαββίδη. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι επειδή κάθομαι στο ίδιο τραπέζι ,επειδή κάνει τρίφυλλο, κάνω και εγώ.

Ήμουν φίλος του ήμασταν είκοσι ώρες μαζί αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα τη δυνατότητα να ορίζω, να προγραμματίζω και να δίνω εντολές».

 

πηγη: Soccer Plus

More in ΓΕΝΙΚΑ