Μπάχαλο με το γήπεδο στον Άρη Αθύρων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μπάχαλο με το γήπεδο στον Άρη Αθύρων

Ανάστατοι είναι όλοι στον Άρη Αθύρων μετά το μπάχαλο που έχει προκύψει με το θέμα του γηπεδου.

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι παράγοντες των κιτρίνων από την κατάσταση του γηπέδου, καθώς παρότι είχε εγκριθεί να γίνουν κάποια έργα σε αυτό το μόνο που έγινε ήταν να οργωθεί ο αγωνιστικός χώρος στις αρχές του Ιούνη και από τότε….μην είδατε τον Παναγή.

Ο εργολάβος που ανέλαβε να κάνει τις όποιες εργασίες  (διαμόρφωση αγωνιστικού χώρου, επιδαπέδιο πότισμα )παίρνοντας το έργο από την Περιφέρεια, είναι εξαφανισμένος και οι άνθρωποι του Άρη Αθύρων έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Με την υπάρχουσα κατάσταση δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία του συλλόγου και το λουκέτο στις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας είναι πρό των πυλών, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των διοικούντων για να βρεθούν οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης και να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Μάλιστα οι παράγοντες δηλώνουν ότι θα αναζητηθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση και δεν αποκλείεται να υποβληθούν κυρώσεις με ότι αυτό συνεπάγεται προς τους υπεύθυνους που κωλυσιεργούν ένα έργο το οποίο έχει εγκριθεί νόμιμα από την Περιφέρεια.

More in ΓΕΝΙΚΑ