Μοναδικό fair play από τις Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου: 9X9 με δική τους επιλογή – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοναδικό fair play από τις Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου: 9X9 με δική τους επιλογή

Οι Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου προέβησαν στην πράξη fair play της σεζόν ήδη από τον Οκτώβρη, αποφασίζοντας να απωλέσουν την αριθμητική τους υπεροχή κόντρα στην ΑΕ Καλλιθέας – Παν. Φανερωμένη.

Με 45 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Καλλιθέας – Παναγία Φανερωμένη και τις Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου το απόγευμα της Τετάρτης.

Το πρόβλημα αφορούσε τη γηπεδούχο ομάδα και ορισμένες απαραίτητες σφραγίδες στις κάρτες υγείας. Ως αποτέλεσμα και μετά από ενδελεχή έρευνα των διαιτητών, το ματς ξεκίνησε στις 17:20 με μόλις εννιά παίκτες της ΑΕ Καλλιθέας να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το σπουδαίο στην όλη υπόθεση, όμως, είναι το γεγονός πως οι Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου αποφάσισαν να μην εκμεταλλευτούν αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα που τους δινόταν και να ξεκινήσουν και αυτές με εννιά παίκτες τον αγώνα, σε μια πράξη – πεμπτουσία της έννοιας του fair play.

 

Πηγή: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ