Μοιρασιά στην Όρμα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μοιρασιά στην Όρμα

Επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου στην Όρμα, όπου ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος και ο Άρης Νησίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και να περιορίζουν τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει ο καλύτερος, αφού οι φιλοξενούμενοι παρά την υπεροχή τους τα δύο δοκάρια και τις χαμένες ευκαιρίες δεν πήραν τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους, που πάλεψαν όσο μπορούσαν και κατάφεραν στην μοναδική φάση να σκοράρουν και να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 70’ ο νεοεισελθών Πέτρος Παπαχρήστου με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 82’ ο Δημήτρης Μπαγκής με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ενώ να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις, λόγω του εργάσιμου της ημέρας.

Αρίστευσαν οι κ.κ. Ατζαμιδάκης, Αλατζάς, Αμαξοπούλου.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Μπίνος

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ