Μικρό προβάδισμα του Αλμωπού για την πρόκριση! (video) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μικρό προβάδισμα του Αλμωπού για την πρόκριση! (video)

Αποτέλεσμα που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση είχαμε στην Αριδαία όπου ο Αλμωπός επικράτησε με σκορ 2-1 του ΑΣ Πρόμαχοι. Το παιχνίδι ήταν μέτριο οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές ρεζέρβες μάλιστα χρησιμοποίησαν και παίκτες από την Κ15 κάτι που έγινε λόγω του επερχόμενου ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό χωρίς να πιάσουν ψηλά στάνταρ απόδοσης και μάλλον κάποιοι παίκτες δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Γιώργος Τυριακίδης.

Οι φιλοξενούμενοι άφησαν άριστες εντυπώσεις καθώς πάλεψαν πολύ και άγγιξαν το θετικό αποτέλεσμα που όμως δεν ήρθε εξαιτίας μιας αδράνειας της άμυνας σε ένα παιχνίδι που είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σκόρερ του Αλμωπού ήταν ο Ντούσκου Γκάζι (11′-80′) ενώ του ΑΣ Πρόμαχοι ο Χρήστος Μίτσκας(14′) .

Άριστη η διαιτησία των κ.κ Αργυρού (Κεσίσογλου Γ. – Τσαλκάνη).

ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδημητρίου (76′ Τσίκος), Αναστασιάδης, Μούλας,Κιουλάφι(85′ Νικολαίδης), Πετρόφ,Τσόλκας(80′ Μερτζεμέκης), Γκάζι,Πολύζος, Παρούτογλου.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: Μπελητάσιος,Σαμσούρης, Μούγιος, Μπογδάνης (90′ Νάνος),Ατζος,Χαλιλάι,Τσίπης(64′ Σέλκος) Ιωάννου, Καλογιάννης,Μίτσκας (67′ Μάρκου), Καραγιαννίδης (85′ Σατζάκης).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ