Με 33 βαθμούς η Καρδία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με 33 βαθμούς η Καρδία

Αλλαγή δεδομένων στη μάχη της ουράς.

Διαφοροποιούνται τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΠΟ, ο ΑΟ Καρδίας έχει 31 βαθμούς στο ενεργητικό του και όχι 33, όπως θα έπρεπε, βάσει της βαθμολογικής του συγκομιδής ως τώρα στο Πρωτάθλημα.

Η διαφορά των δύο βαθμών, όπως σημειώνεται από την ΕΠΟ, οφείλεται σε ποινή αφαίρεσης που είχε επιβληθεί από πέρσι στην ομάδα για όσα συνέβησαν στον αγώνα που δεν έγινε ποτέ κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ΕΠΟ προχώρησε σε τροποποίηση και της σχετικής βαθμολογίας στην επίσημη ιστοσελίδα της, εμφανίζοντας τον ΑΟ Καρδίας με 31 και όχι με 33 βαθμούς.

«Δεν μας έχει κοινοποιηθεί τέτοια ποινή. Δεν είναι περίπτωση Λεωφόρου που διακόπηκε ο αγώνας. Στην Καλαμαριά το ματς δεν άρχισε ποτέ. Όπως και να έχει, αύριο θα στείλω έγγραφο στην ΕΠΟ για περαιτέρω διευκρινίσεις», ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου του ΑΟ Καρδίας, Κώστα Κατσαρού.

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ