Με το δεξί στο νέο έτος η Δόξα Μελισσίου, 2-0 τον Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με το δεξί στο νέο έτος η Δόξα Μελισσίου, 2-0 τον Απόλλων 1960 Κρ.Βρύσης

Οι Μαυραετοί συνεχίζοντας την εκπληκτική φετινή τους πορεία, στα πλαίσια της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Πέλλας, επιβλήθηκαν του ιστορικού Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με σκορ 2-0.

Μετά τη διακοπή των 20 και πλέον ημερών, η οποία επηρέασε την αγωνιστική εικόνα των ομάδων, συναντήθηκαν στο ντέρμπυ του κάμπου, η έμπειρη και ισχυρή, φέτος, ΔΟΞΑ Μελισσίου με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου. Με την έναρξη του αγώνα οι Μαυραετοί αιφνιδίασαν τον Απόλλωνα και μόλις στο 7΄προηγήθηκαν με τέρμα που πέτυχε ο εξαιρετικός Π. Μιχαηλίδης 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, στο μεγαλύτερο μέρος του α΄ ημιχρόνου, χωρίς όμως ουσία. Οι γηπεδούχοι, φάνηκαν ιδιαίτερα επηρεασμένοι από την ανάπαυλα του πρωταθλήματος, αλλά και από τις σημαντικότατες απουσίες (Βερβελέ, Νιοράτζε, Μαμή) και δεν είχαν ρυθμό στο πρώτο μισό του αγώνα.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου και με την είσοδο του πολύπειρου Κ. Φάβα η Δόξα απέκτησε ρυθμό, κατοχή μπάλας και έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά και σε μια καλά οργανωμένη επίθεση στο 62΄, μετά από πάσα του υπέροχου Χ. Τσάλμα, ο Σιδηρόπουλος (Πέπε) έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν το 3-0, στο 90΄όταν σε εκπληκτική επιθετική προσπάθεια, ο ιδιαίτερα διακριθείς Σερέτης έχασε μοναδική ευκαιρία.
Από τους γηπεδούχους διεκρίθηκαν: Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Φάβας, Δουλγερίδης, Μιχαηλίδης, Σερέτης,
Τσάλμας και Σιδηρόπουλος. Ενώ από τον Απόλλωνα ο Καραγιάννης. Η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου και των βοηθών χωρίς λάθη.

Σύνθεση νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης) Ματζούκης, Χατζηδάκης, Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Σερέτης, Τζάτζης, Λιτοβολής (Φάβας), Μιχαηλίδης, (Τουλγαρίδης) Τσάλμας, Σιδηρόπουλος

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ