Με τις ευλογίες και του Θεού ξεκινάει τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας μέσα σε άριστο οικογενειακό κλίμα! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με τις ευλογίες και του Θεού ξεκινάει τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας μέσα σε άριστο οικογενειακό κλίμα!

Πραγματοποιήθηκε χθες πριν την απογευματινή προπόνηση ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο παρουσία μελών του Δ.Σ. του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Αντωνίου και του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης κ. Παπαδόπουλου.

Ο Πάτερ Θεόκλητος ο οποίος τελεί τα τελευταία χρόνια τους αγιασμούς της ομάδας και θεωρείτε ιδιαίτερα θετικός για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ευλόγησε τα μέλη της ομάδας μας ευχόμενος για μία πετυχημένη χρονιά υλοποιώντας οι στόχοι που έχει θέση ο σύλλογος. Τόνισε την σπουδαιότητα των προσπαθειών που πρέπει να καταβάλει καθημερινά ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε αθλητής για την επίτευξη των προσωπικών του στόχων του, βοηθούμενος από την θεία χάρη και τις ευλογίες του θεού μας. Δώρισε σε όλους του παρευρισκόμενους από μία εικονίτσα Του Άγιου ΠΑΙΣΊΟΥ καθώς και Της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΑΣ, των οποίων αντίγραφα των εικόνων τους υπάρχουν στην Αγ. Κυριακή στην Κρύα Βρύση Το βράδυ μετά την προπόνηση παρατέθηκε γεύμα από το Δ.Σ. σε όλα τα μέλη του συλλόγου στην ταβέρνα Φ.Π.Α. στην Κρύα Βρύση.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ