Με τα μάτια στραμμένα στην κορυφή προχωράει ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με τα μάτια στραμμένα στην κορυφή προχωράει ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης!

Προσηλωμένος στους φετινούς πρωταγωνιστικούς στόχους του, με σοβαρότητα και στοχευμένες μεταγραφικές επιλογές, η διοίκηση του Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την απόκτηση δύο ακόμη νέων ελπιδοφόρων αλλά και με αρκετές εμπειρίες στην κατηγορία, ποδοσφαιριστές .

Ενέταξε λοιπόν στο έμψυχο δυναμικό της τον 18 χρονο κεντρικό αμυντικό Ζαφειρίου Δημήτρη από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς και τον 21 χρονο ακραίο επιθετικό Τσάλμα Βαγγέλη ελεύθερο από τον Άρη Αμπελιών, με προϋπηρεσία στην Δόξα Μελισσίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό, Αλμωπός, Γ.Σ Ηλιούπολης.

Επίσης μέχρι την Δευτέρα θα αναμένεται ν΄ ανακοινωθούν τουλάχιστον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ο ένας εκ των οποίων με μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, ενώ θα προχωρήσει στην περεταίρω ενίσχυσή της η ομάδα καθ΄ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα και ώρα 6:30 στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, έδωσε ραντεβού με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Προπονητής του Απόλλωνα Φώτης Μητσάκης μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Καλαϊτζή για την έναρξη της προετοιμασίας.

Πηγή: Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ