Με «σπασμένα φρένα» στην Αριδαία ο Ηρακλής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με «σπασμένα φρένα» στην Αριδαία ο Ηρακλής

Με καθαρό μυαλό και πίστη στο πλάνο οι «κυανόλευκοι» αναζητούν σήμερα (17/1, 15:00) μόνο τη νίκη κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας.

Δύο νίκες στο 2018, με 7 γκολ ενεργητικό συνολικά και «καθαρή» εστία. Ο Ηρακλής μπήκε στο νέο έτος με… «σπασμένα φρένα» και στοχεύει να συνεχίσει ανάλογα. Ο Σάκης Αναστασιάδης δεν αλλάζει τη «συνταγή», ωστόσο ο αγώνας στην Αριδαία έχει υψηλότερο δείκτη δυσκολίας και απαιτεί προσοχή και καθαρό μυαλό.

 

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο καλός Ηρακλής στον αγωνιστικό χώρο φέτος όμως, μπορεί να εξελίξει το οποιοδήποτε 90λεπτο σε ευχάριστο απόγευμα. Οι «κυανόλευκοι» έχοντας αποκτήσει ομοιογένεια, έχοντας ενισχυθεί σημαντικά, βρίσκονται στο «κυνήγι» του Άρη Παλαιοχωρίου, αλλά η σκέψη τους είναι εντελώς διαφορετική: «Νίκες παντού και θα πετύχουμε» είναι το σύνθημα που επικρατεί, με αυτοπεποίθηση και χωρίς έπαρση. Ο σημερινός αγώνας στην Αριδαία συγκαταλέγεται στις δύσκολες εξόδους του Ημίθεου, αλλά εκτιμάται πως με επιθετικό πνεύμα και διάθεση, «καθαρό μυαλό» στις κρίσιμες στιγμές επιθετικά και ανασταλτικά και με πίστη στο πλάνο, θα καταφέρει να πάρει αυτό που επιζητεί.

 

Ο Σάκης Αναστασιάδης μετά την ολοκλήρωση της σύντομης προετοιμασίας ανακοίνωσε 19μελή αποστολή «καρμπόν» μ’ αυτή της τελευταίας αναμέτρησης. Οι απουσίες παγιώθηκαν στην (εξωαγωνιστικών λόγων) αδυναμία συμμετοχής των Τάι και Γιαννίτση και την ποινή του Παντελή Αθανασίου (επανέρχεται την Κυριακή).

 

Την αποστολή για τον σημερινό αγώνα αποτελούν οι: Aμπάρης, Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Αθανασίου, Πτηνόπουλος, Ρόβας, Μεντί, Κρυστάλλης, Υφαντίδης, Γκουτσίδης, Ανδρεάκος, Μούδιος και Κριτσιάνης.

 

Αντίστοιχα ως προς τα πλάνα της ενδεκάδας δεν διαφαίνονται ιδιαίτερες αλλαγές και οι: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Κωστούλας, Αθανασίου, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος και Ρόβας αναμένεται να αποτελέσουν το πιθανότερο αρχικό σχήμα.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ