Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ (Φώτο)

Το βράδυ της Παρασκευής 16/2 στο κοσμικό κέντρο “Διόνυσος” στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Πέλλας. Η παρουσία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ήταν κάτι παραπάνω από την αναμενόμενη αφού τα περισσότερα σωματεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου Αστέριου Αντωνίου. Πολλοί ήταν και οι καλεσμένοι πρόεδροι από άλλες ΕΠΣ  που έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση.

Με την παρουσία του τίμησε και την βραδιά ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Βαγγέλης Γραμμένος  ο οποίος παρέλαβε και βραβείο από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Αντωνίου. Στην βραδιά παραβρέθηκαν και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδος του Π.Α.Ο.Κ. καθώς και ο Λάκης Παπαϊωάννου ο οποίος και τιμήθηκε. Στους εκλεκτούς καλεσμένους ανήκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. κ. Μηνάς Λύσανδρου  ο οποίος παρέλαβε μια εικόνα και τίμησε ο ίδιος τον μαχητή της ζωής Χρήστο Παυλίδη ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα το οποίο του κόστισε και την ποδοσφαιρική του καριέρα .

Στην εκδήλωση  βραβείο παρέλαβαν:

Ο δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπίνος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Νίκος  και Καραντώνης Χρήστος  ως παλαίμαχοι διαιτητές.

Ο Τυριακίδης Γιώργος τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας.

Ο Λιτοβολής Πέτρος της Δόξας Μελισσίου και ο Κώστας Χαρμάνας της Νίκης Αξού ως καλύτεροι προπονητές.

Οι  Παπαϊωάννου Λάκης, Σαπουντζής Αντώνης και Νεοφυτίδης Ιωάννης ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Ειδικό βραβείο “ζωής” παρέλαβαν οι Τοσουνίδης Χαράλαμπος και Παυλίδης Χρήστος βραβεία που πραγματικά καταχειροκροτήθηκαν και σκόρπισαν συγκίνηση .

Η Στράντζαλη Κωνσταντίνα ποδοσφαιρίστρια του Π.Α.Ο.Κ. και ο ποδοσφαιριστής Πλίογκας Ηλίας για την διάκριση του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι παράγοντες Μήτσκος Κωνσταντίνος, Γαλάνης Γιώργος, Κατικαρίδης Νίκος και Τσόρμπας Κώστας.

Ως φανατικός φίλαθλος παρέλαβε βραβείο ο Κωνσταντινίδης Βασίλης.

Κύπελλο ήθους παρέλαβε η ομάδα της Νίκης Βορεινού.

Βραβεύτηκε η Πέλλα τηλεόραση και ο ιδιοκτήτης Κοσκινόπουλος Ηρακλής για την πολύχρονη προσφορά του σταθμού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τιμήθηκαν επίσης και οι διαιτητές και βοηθοί σύμφωνα με την βαθμολογία των παρατηρητών: Γιάγκος, Ταγκαλίδης, Σεμερτζής, Κουπαράνη, Δέλλιος, Τετραγώνης.

 

(Κάντε κλικ στις εικόνες για καλύτερη ανάλυση)

 

[carousel_slide id=’19915′]

 

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ