Με Κώστα Τσαλκιτζή ο Άρης Αμπελειών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με Κώστα Τσαλκιτζή ο Άρης Αμπελειών

 

Σε συμφωνία με τον Κώστα Τσαλκιτζή ήρθε η διοίκηση του Άρη Αμπελειών, ο οποίος θα είναι στην τεχνική ηγεσία και θα τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο νέος τεχνικός των κιτρίνων που έχει θητεύσει σαν τεχνικός στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, στον Μ. Αλέξανδρου Π. Μυλοτόπου και στην ΑΕΚ Καρυώτισσας μεταξύ των άλλων, συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα του Άρη Αμπελειών με σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά και να προωθηθούν τα νέα παιδια του χωριού, τα οποία θα έχουν την βοήθεια κάποιων έμπειρων παικτών και στόχος θα είναι μια καλή πορεία.

Η ποδοσφαιρική εμπειρία του νέου προπονητή είναι αρκετή, αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων παλαιότερα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Εθνικό Γαζώρου και στον Μ. Αλέξανδρο Νέας Πέλλας, ενώ στόχος για φέτος είναι να μπουν γερές βάσεις στους κίτρινους με νεαρά κυρίως παιδιά.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ