Με Κύπελλο το Σάββατο και την Κυριακή κλείνει το ποδοσφαιρικό 2017. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με Κύπελλο το Σάββατο και την Κυριακή κλείνει το ποδοσφαιρικό 2017.

Με τους πρώτους ημιτελικούς κυπέλλου που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο θα αποχαιρετήσουμε την χρονιά καθώς η ΕΠΣ Πέλλας έχει ανακοινώσει την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους. Το Σάββατο στην Αριδαία ο Αλμωπός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να είναι το μεγάλο φαβορί σε αυτο το ζευγάρι αλλα μια ομάδα με την ιστορία του Απόλλωνα του Φώτη Μητσάκη ποτέ δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Στο άλλο ζευγάρι ο Εθνικός Γιαννιτσών θα υποδεχτεί την Δόξα Μαυροβουνίου σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι παρά το ψυχολογικό αβαντάζ της ομάδας του Σίμου Προδρομμίδη από την νίκη στο πρωτάθλημα , ωστόσο είναι αδύνατο να υποτιμήσεις μια ομάδα στην οποία τεχνικός είναι ο Δημήτρης Τομπάζης.
Σάββατο ώρα 15:00
Γήπεδο Αριδαίας .Αλμωπος Αριδαίας – Απόλλων Κρ.Βρύσης Ατζαμιδάκης ( Νίκος Αρέστης -Φάνης Πίλτσης), παρατηρητής Δαμιανός Καρακελίδης.
Κυριακή ώρα 15:00
Γήπεδο Ν.Τραπεζούντας Εθνικός Γιαννιτσών – Δόξα Μαυροβουνίου Μελέτιος Γιουματζίδης ( Θανάσης Δέλλιος – Γιώργος Ταγκαλίδης) , παρατηρητής Δημήτρης Ίτσκος.

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ