Με ενίσχυση υψηλών προδιαγραφών συνεχίζει ο “ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ”! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με ενίσχυση υψηλών προδιαγραφών συνεχίζει ο “ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ”!

Συνέχεια στην μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα δίνει η διοίκηση του, αποκτώντας ποδοσφαιριστές με γνώμονα τις ανάγκες στις θέσεις που χρειάζονται, συνθέτοντας παράλληλα την εμπειρία με το ταλέντο και την προοπτική των ποδοσφαιριστών που αποκτούνται.

Έτσι το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 25 χρονο έμπειρο Σέντερ Φορ Βούλγαρη Δημήτρη από τους πρώτους σκόρερ πέρυσι της ομάδας μας.

Επίσης αποκτήθηκε ο 17χρονος, πολλά υποσχόμενος κεντρικός μέσος Σοφιανίδης Κων/νος από την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ αγωνιζόμενος πέρυσι στην Κ 20 της ομάδας της. Τους ευχόμαστε και τους δύο αλλά και όλους τους νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές καλώς όρισαν στην ομάδα μας με υγεία και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές !

Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί με μεθοδικότητα και επιλεγμένους ποδοσφαιριστές για την δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου !
Εντωμεταξύ οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται καθημερινά στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης μέσα σε πολύ καλό κλίμα !

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ